baby dah pandai....

Sunday, July 5, 2009

satu perjalanan yang panjang hari ini buat hannani....
bangun pagi main2 dulu lepas tu masuk buai tido sekejap....
bangun balik bagi dia mandi dulu...main2 dulu sekejap...baru je kitaorang bersiap nak g umah moyang dia...baby tido lak...apa lagi kitaorg makan tengahari dulu la...baru je lepas baca doa makan baby bangun lak...tapi xpe nenek dia yang jaga....hehehehe....
dapat juga baby pergi umah moyang dia...xlama di sana baby nak tido lagi... apalagi balik semula ke umah nenek dia...mama dia masuk kan dalam buai....
lama juga baru boleh tido...dah siap kemas barang n masukkan dalam kreta kitaorg angkat dia masuk kreta...nak balik ke t.m. ni time tu dah 2.45ptg...
sampai juru baru start tido... tu pun dah puas nangis...
mama dia tukar drive lak kat alor pongsu... didi dia duk kat belakang lak main2 tudung botol n bagi susu n air masak kat nani... sampai sg perak tukar balik mama dia bagi susu kat baby....
tido la kejap sampai meru, ipoh.
turun kreta main ngan kakak iffah dia kejap sambil mama dia ambil barang...
pastu kitaorg sambung balik perjalanan ke t.m. jam waktu tu dah 545ptg.
kreta kali ni banyak la pulak...maybe student dah nak masuk balik minggu ni....
ahhh sampai di t.m. kul 650ptg. ingat nak beli nasi n lauk kat cupak..tutup lak...
ehhhhhhhhhh baby melepaskan lelah 2,3 kali sampai di trafic light simpang 4. teruskan perjalanan je sampai ke rumah...sambil kitaorg mengemas barang baby lepak di atas tilam dia sambil emlepaskan lelah lagi....eeeehhhhhh...baby tido buai dia kembali...

0 comments: